• Historien bakom Uteplatsen

- Det började med att jag höll på att bygga en stor uteplats och ville ha något annorlunda golv med minimalt underhåll. Jag hittade då till slut Smart Floor som uppfyllde de krav jag hade och i den vevan började det.

Idag erbjuder Uteplatsen.se olika produkter till din uteplats och är speciellt inriktade på spabad och komposit golv. Vi är just nu inne i en expansionsfas och kommer inom några år att erbjuda mycket av det som hör uteplatsen till.

Smart Floor är ett modernt alternativ till hårda träslag som är uppbyggt av träkomposit. Träkomposit är en blandning av återvunnen plast och träfibrer. Tack vare kombinationen av materialen får du en mängd positiva egenskaper, som exempelvis lång livslängd, hög väderbeständighet och minimalt underhåll.

Brädorna är vändbara med två olika ytstrukturer. Man väljer själv vilken sida som passar det egna utedäcker. Smart Floor har en dold infästning så man slipper synliga skruvar vilket är både smart och snyggt.

Uteplatsens spabad är rejält byggda och anpassade för oss skandinaver och vårt hårda klimat. Vi lagerhåller våra spabad med en standardutrustning för omgående leverans. Man kan dock göra egna val av färger och annan utrustning på alla spabad om man kan tänka sig en längre leveranstid. Olika färger på akryl, panel, lock finns tillgängligt och på vissa modeller kan tillval som stereo, tv och dvd installeras. Vi har designat och utvecklat produkter för att ge kunderna bästa möjliga avkoppling. Uteplatsen arbetar utan mellanhänder vilket garanterar att kunderna får ett spabad med mycket utrustning och hög kvalité till ett väldigt förmånligt pris redan från början.

Show Map
Med många års erfarenhet och nöjda kunder erbjuder Uteplatsen.se dig välutrustade, prisvärda spabad som kommer ge mycket njutning och glädje. Vi håller till i Jönköping(Torsvik) och där har vi möjlighet att visa upp våra olika produkter. Det går även bra att ta sig ett provbad om man är sugen på det!